Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. De producten bevatten geen afsluitende minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen.

De huidverzorging van Dermalogica is ontwikkeld door The International Dermal Institute. Dermalogica vindt dat je je huid goed verzorgen niets te maken heeft met verwennen of vertroetelen, maar gelijk staat aan iedere dag je tanden poetsen.

Laat een Dermalogica skin care therapist een Face Mapping consultation bij je doen. Hierbij wordt ieder gebied in je gezicht geanalyseerd en krijg je een optimaal advies over de producten die je nodig hebt.

dermalogicaFMFace Mapping is een korte huidanalyse van het gelaat, waarbij je inzicht krijgt in de conditie van de huid. Iedere behandeling begint met een Face Mapping om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft zodat de behandelingen en producten worden afgestemd op de behoefte van je huid.

Iedere huid is uniek en verdient en een op maat gemaakt advies en behandeling.

 

Maar weet je precies wat je nodig hebt en wil je graag de producten van Dermalogica thuis laten bezorgen, dan kun je terecht bij mijn webwinkel Reelyse.com.  Reelyse.com is ook een site met veel informatie over de huid en huidverzorging. Registreer je en ontvang een oplopende korting bij diverse producten.

 

Webwinkel Reelyse Dermalogica

webwinkel reelyse Dermalogica